Rólunk

A szabadkai "HemoTehna" vállalatot 1991. áprilisában alapították. Alaptevékenységei a kereskedelem, tanácsadás és pénzügyi szolgáltatások.

A PET-ből készült csomagolóeszközök gyártása 1994-ben kezdődött a Hemotehnában, és a 2002-es új felszereléssel korszerűsítették. Ezzel a gyártási kapacitásunkat megnöveltük, jelentősen nőtt a választék és a csomagolóeszközök minősége.

A speciális célokra való csomagolóeszközök gyártását tűztük ki célul, különböző alakokban, színekben, teljesen a vásárló igényei szerint. A gyártási koncepciónk azon alapszik, hogy a termelés minden szakaszát pontosan ellenőrizzük, és pontosan ez teszi lehetővé számunkra, hogy a legszigorúbb követeléseknek is eleget tegyünk.

Első sorban azért döntöttünk a PET (polietiléntereftalát) mellett, mert kitünő technikai tulajdonságokkal rendelkezik. Szép a kinézete, jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, átlátszó és fényes. Kitűnően helyettesíti a hagyományos anyagokat, mert alacsony ára van, nem nehéz, de ütésekkel, zsírral és emulgátorokkal szemben ellenálló. Ezek mellett az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy újrahasznosítható.

A "HemoTehnát" egy jól szervezett szakmai csapat alkotja, akik egyben a gyártási folyamat legfontosabb része is. A hosszútávú tapasztalatunk alapján mondhatjuk, hogy továbbra is örömet szerez, hogy a vásárlóinknak minőséges szolgáltatást kínálunk és ezzel a jelenlegi megrendelőink mellett újakat is szerezhetünk.

 

O nama
O nama